Blog

2020 december 2

Miért válasszon minket?

Segítünk minél több terhet levenni Ügyfeleink válláról, hogy a lakástextilek vásárlása egy kellemes élménynek maradjon meg emlékezetükben. A megfelelő anyagok kiválasztásánál nem csak lakberendezési és esztétikai szempontokat veszünk figyelembe, hanem a praktikai / használati igényeket is. Minőségi termékkínálatunkat mindig is igyekeztünk vevőorientáltan, de a trendeket figyelembe véve összeállítani, hogy a legkülönbözőbb elvárásoknak is eleget tehessünk.

TANÁCSADÁS + FELMÉRÉS

 A minták kiválasztása történhet belvárosi bemutatótermünkben is, de akár kényelmesen már egyből a helyszínen is, személyre szabottan. Ilyenkor egy előzetes egyeztetés során átbeszéljük az igényeket, elképzeléseket és azok alapján válogatjuk össze a megfelelő fogásmintákat, amikből már az adott térben, ugyanazon fényhatások és környezet mellett tudjuk kiválasztani a potenciális darabokat. Megtörténik a felmérés is az egyes nyílászárokról és átbeszéljük a lehetséges rögzítéseket, kivitelezési megoldásokat, gondosan átbeszélve a karnisokat, varrási kéréseket.

A kiválasztott függönyök, árnyékolók és a méretek összevetése után 2 munkanapon belül egy részletes árajánlatot küldünk e-mailben.

TELJESKÖRŰ KIVITELEZÉS

 A legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készítjük el a rendelt függönyöket, karnisokat, árnyékolókat, hogy azok mind méretben mind pedig minőségben hozzák az elvárt szintet. Varrónőink és szerelőink hosszú évek óta csak és kizárólag a lakástextilek piacán dolgoznak.

Kérjen időpontot egy konzultációra a lenti űrlap kitöltésével!

További bejegyzések:

FÜGGÖNY VAGY ÁRNYÉKOLÓ?

2020 december 2.

Kérjen Árajánlatot vagy felmérési időpontot most!